![]() |
![]() |
#1 |
![]()
Arsız Bela O Dinlesin Yeterli Şarkı Sözü
İstedim olmadı Yanımda kalmadı O bana acımadı Yüreğin yok muydu sevemez miydin? Ne oldu yalancı Gideni güldürür seveni öldürür İnan bu acı Bu devrin aşkları hep yalan dolan İnanmam yalancı Bak gine seni yazdım dinle Elini vicdanına koy birkerede Usulca bak etrafında kim var Söyle seni benim gibi kim anlar Yalan bu devirler doğrular kadar Anlamsızca bitiyor tüm aşklar Dinliyorsun sana yazdıklarımı Bırak başkaları anlamasınlar Kader bu sevdiğim yazıldı alnımıza Ne yapsam da boşa bırak seveyim Bir umuttur meleğim yazdıktır bana da Dualarım sen her günüm her gecem Sever mi yeniden dileğimdir sana Sen sakın ağlama kıyamam gözyaşına Rap olan kısım Gülüm ne desem bilemiyorum artık Sen olmasan da seninle yaşıyorum Kızıyorsun belki unutmadım diye Sabahladım kapında körü körüne Soruyorlar bana sana ne verdi Mutluluk için gözleri yeterdi Bir deli şair oldum sonunda Ben yazarım o dinlesin yeterli İstedim olmadı Yanımda kalmadı O bana acımadı Yüreğin yok muydu sevemez miydin? Ne oldu yalancı Gideni güldürür seveni öldürür İnan bu acı Bu devrin aşkları hep yalan dolan İnanmam yalancı Çok istedim olmadı Yanımda da kalmadı En kötüsü de o bana acımadı Hasreti sardı boynuma Yalnızlığı yar etti canıma Ve ben bekliyorum hala Tek bir sözün hatrına ![]() Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tag Ekle |
arsiz, bela, dinlesin, yeterli |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|