![]() |
![]() |
#1 |
![]() Akennafm de bizlere yayin yapan bizlere seslenirini ulastiran bütün Dj arkadaslarimizi taniyalim.Akennafm dinleyicileri olarak merak ettiginiz Dj arkadaslarimiz varsa vs burdan onlara ulasip sorabilirsiniz Merhaba Arkadaslar Ben Akenna.net aileninin bi ferdi olarak kisaca kendimi tanitmadan önce Ben Akenna net ailesine katildigimdan Buyana Beni Yalniz Birakmayan sunucu yani Dj arkadaslarima ve sizlere cok Tesekkür ediyorum.
Arkadaslar Akennafm Radyosunun sahibi ayrica Dj Sorumlusuyum.Almanya da yasiyorum.26 yasindayim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
slm arkadaşlar ben maksimus
Akenna ailesinin yeni bir ferdi sayılırım. ankara'da yaşıyorum. 26 yaşındayım. ben diğer dj arkadaşlar gibi fazla anons yapan bir dj değilim ama arada sırada yapıyorum. isteklerinizi çalmaya özen gösteriyorum. herkese iyi sohbetler. Ben ve diğer dj arkadaşlarım adına bizi dinlediğiniz ve tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Selamlar,ben fantezi hastası bir yayıncıyım.Manisalıyım ve 31 yaşındayım uzun zaman birlikte olmak dileklerimle.....Dj ÇaKıR la Uzaklar da buluşmak üzere hoşçakalın...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]()
a.seLam bari..
![]() http://img405.imageshack.us/img405/906/imagehojs.jpg<br /><br />Bir Nun hıçkırığıyım hepitopu..<br /><br />Lam ra..<br /><br />Şeddeli Mim !<br /><br />Şeddeli SuS !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Tag Ekle |
akennafm, arkadaslarimizi, taniyalim |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
MEYVELERİMİZİ TANIYALIM 2 | baharesin | Sağlık | 3 | 05-20-2011 11:08 |
MEYVELERİMİZİ TANIYALIM 3 | baharesin | Sağlık | 1 | 05-19-2011 01:10 |
MEYVELERİMİZİ TANIYALIM 4 (kalan meyvelerin hepsini burda anlatcam) | baharesin | Sağlık | 1 | 05-19-2011 01:09 |
AkennaFm dinlemek icin Tiklayiniz..... | aLmora | AskFm | 0 | 03-06-2010 05:17 |