|
Anketimiz: En cok sevdiğiniz akenna forum yönetisi kimdir | |||
Roax | 0 | 0% | |
benimle_dans_et | 0 | 0% | |
LaL | 2 | 28,57% | |
Destina | 0 | 0% | |
baharesin | 5 | 71,43% | |
hiçbiri | 0 | 0% | |
Katılımcı sayısı: 7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
|
Seçenekler | Stil |
03-14-2013, 06:38 | #1 |
2013 mart ayı anketi
en cok sevdiğiniz akenna forum yönetisi kimdir
a)Roax b)LaL c)benimler dans et d)Destina e)baharesin f)hiçbiri oy kullanma hakkı herkese bir adet olup ayın sonuna kadar devam etcekdir herkese bol şans Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
|
03-14-2013, 06:39 | #2 |
e)baharesin
Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
|
03-17-2013, 08:26 | #5 |
tşkler ) ben kadar seninde emeklerin var onuda unutmuyoruz zayende sevdik forumu bana verdiğin destek ve sevgi saygı beni surukledi zaten
Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür . Gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen Sevgi dolu bir Gün olması dileğiyle Yüzünüz güleç, neşeniz bol, Enerjiniz daima pozitif olsun |
|
|
04-03-2013, 08:40 | #8 |
Mart ayı anketimiz sona ermiştir oy kullananada kullanmayada akenna forum adına teşekkürlerimizi sunarız ilerki aylarda anketlere katılımlarınızı bekliyoruz
|
|
Bookmarks |
Tag Ekle |
2013, anketi, ayi, mart |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|